Prijs 15.00 Euro €
Categorie Sport
gepubliceerd datum 04/07/2018
Bekeken 304
Land Netherlands

Weg met dat buikje en ontdek je wasbord! Een strakke buik en een levenlang slank in 6 weken


Tienduizenden mensen hebben een strakke buik en een gezonder leven dankzij de internationale bestseller Het Wasborddieet. Nu is er een geheel herziene editie waarin de laatste wetenschappelijke inzichten zijn verwerkt.


Het nieuwe Wasborddieet gebruikt de kracht van voedsel om verleidingen te weerstaan en vet te verbranden. Het is het enige dieet wat je aanmoedigt om juist meer lekkere dingen te eten. Weg met hongerlijden. Zolang je maar tijdens elke maaltijd twee of meer Wasborddieet Superfoods eet. Zo werk je automatisch aan spieren, verlies je gewicht en stimuleer je je metabolisme om calorieën te verbranden. Simpel en verleidelijk lekker!

Naam: nel


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Pilates 40 praktische kaarten met oefeningen en foto's(set)
   Pilates 40 praktische kaarten met oefeningen en foto's(set)
   Sport - Alkmaar - 45.00 Euro €

   40 praktische kaarten met oefeningen en foto's, eenvoudig te begrijpen uitleg, technische informatie en nuttige tips, in een handzaam formaat en makkelijk neer te zetten in deze doos.Handig instructieboek met alle belangrijke grondbeginselen om een b...

  • Mountainbike routegids Nederland
   Mountainbike routegids Nederland
   Sport - Oirschot - 10.00 Euro €

   Routegids met 87 bewegwijzerde MTB-routes in Nederland van ANWB/Fiets. Elke route heeft een overzichtelijk kaartje en praktische informatie zoals lengte en moeilijkheidsgraad. Verder nog algemene informatie over onderhoud, rijtechnieken en uitrusting...

  • Verzamelalbum eredivisie met handtekeningen
   Verzamelalbum eredivisie met handtekeningen
   Sport - Assendelft - Gratis

   verzamelalbum is compleet qua stickers. Zit zelfs een extra sticker van Lex Immers (Ado) in.  Bij de stickers van FC Volendam hebben de spelers 26 handtekeningen gezet. Oa van Steur, Platje, Schilder, Plugboer en vele anderen.


   
  verkoper:


  nel

  Lokatie: maastricht - Netherlands


  Generated in 0.071505069732666 ms